tanúsítványok

A Láthatatlan Póráz Módszer és Program arról szól, hogy kutyánkat elsősorban szavainkkal, mozdulatainkkal tudjuk irányítani, ne a pórázt rángatva húzzuk, vonjuk őt, ne kelljen kiabálnunk vele.

Ehhez elengedhetetlenül fontos, hogy tanuljunk kutyául, megértsük, a kutyánknak mi a fontos és elfogadjuk, hogy a változáshoz előbb változtatnunk kell. Mindebben nagy segítségünkre lehetnek a “Láthatatlan póráz” program paradigmaváltó gondolatai.

Miben is másabb a LPM&P?

A módszer kifejezetten családi kutyák fejlesztésére van kialakítva, amely a kutya-gazdi kapcsolatot nem engedelmességgel és elvárásokkal, hanem együttműködési feladatok tanításával építi föl. A fókuszban a folyamat van, tehát amíg tanulunk, addig bizalmat és kapcsolatot építünk. A program a kutya számára kiegyensúlyozottságot és biztonságot , ezáltal bizalmat adó rendszer, melyet kitudunk színesíteni, megtudunk tölteni a kutya – és gazdi – számára aktivitásokkal.

Ahhoz, hogy a kutyánk Teljes Életet élhessen, fontos megtanulni kommunikálni vele és megérteni, mire van szüksége. Amikor ezeket megkapja tőlünk, akkor fog közöttünk kialakulni az igazi “láthatatlan póráz” kötelék!

Ha megtetszett a módszer és Ti is vágytok erre a kapcsolatra akkor keresd fel a számotokra megfelelő kurzusok egyikét, lap alján pedig le is adhatod a jelentkezésed:

Kurzusok

kezdő gazdi

Kezdő Gazdi program

Sosem volt még kutyusod? Mentett kutyust fogadtál örökbe? Menhelyről családodba fogadtál egy hű társat? Mindig is kiakartad próbálni, mit jelent igazán jó gazdinak lenni?
Bővebben
családi kutya kurzus

Családi kutya program

Bővült a családod egy kutyussal? Szeretnél jó gazdija lenni? Viselkedési problémákat mutat az új pajti és nem tudod hogyan kezeld? Jó lenne, ha tudnád kontrollálni a viselkedését?
Bővebben
kölyökkurzus

Kölyökkutya kurzus és szocializációs tréning

Tudtad, hogy a kölyök kutyák életük első 4 hónapjában szivacsként szívják magukba az információkat? Ebben az időszakban kapott ingerek határozzák meg életüket, így nem csak az a fontos, hogy...
Bővebben
egyéni

Egyéni tréningek

Ha rugalmas időpont egyeztetéssel tanulnál a kutyáddal. - Nem tudsz alkalmazkodni a csoportos foglalkozások időpontjához. - Otthoni környezetben felmerülő problémák esetén. - Olyan probléma esetén, ami...
Bővebben

Haladó Kurzusok

happility kurzus

Aktivitások

Amikor gazdiként már szoros és bizalmas kapcsolatot ápolunk kedvencünkkel érdemes keresni olyan tevékenységeket amik tovább mélyítik ezt a kutya-gazdi kapcsolatot. Ezek lehetnek...
Bővebben
trükkmester

Trükk mester

Fejleszti a kutyus koordinációját, koncentrációját. - Mentálisan és fizikailag is megmozgatja. - Változatos feladatokat ad a hétköznapokra. - Hozzáadott értéke az is, hogy...
Bővebben
Jelenlét tudatos

Jelenlét Tudatos kurzus a kutyáddal

Szeretnél változtatni a kutyád viselkedésén, helyzetekre adott reakcióin, legyen akár félős, akár támadó. Emellett szeretnéd önmagadat is jobban megismerni, rálátni működési módjaidra, fejlesztési pontjaidra...?
Bővebben
Szocializációs séták

Szocializációs séták

Fakultatív lehetőség az alap programot végzetteknek. Célja a szintentartás, fejlődés, megélések és szituációk gyakorlása, új barátságok, ismeretségek megköttetése
Bővebben