tanúsítványok

A Láthatatlan Póráz Módszer és Program arról szól, hogy kutyánkat elsősorban szavainkkal, mozdulatainkkal tudjuk irányítani, ne a pórázt rángatva húzzuk, vonjuk őt, ne kelljen kiabálnunk vele.

Ehhez elengedhetetlenül fontos, hogy tanuljunk kutyául, megértsük, a kutyánknak mi a fontos és elfogadjuk, hogy a változáshoz előbb változtatnunk kell. Mindebben nagy segítségünkre lehetnek a “Láthatatlan póráz” program paradigmaváltó gondolatai.

Miben is másabb a LPM&P?

A módszer kifejezetten családi kutyák fejlesztésére van kialakítva, amely a kutya-gazdi kapcsolatot nem engedelmességgel és elvárásokkal, hanem együttműködési feladatok tanításával építi föl. A fókuszban a folyamat van, tehát amíg tanulunk, addig bizalmat és kapcsolatot építünk. A program a kutya számára kiegyensúlyozottságot és biztonságot , ezáltal bizalmat adó rendszer, melyet kitudunk színesíteni, megtudunk tölteni a kutya – és gazdi – számára aktivitásokkal.

Ahhoz, hogy a kutyánk Teljes Életet élhessen, fontos megtanulni kommunikálni vele és megérteni, mire van szüksége. Amikor ezeket megkapja tőlünk, akkor fog közöttünk kialakulni az igazi “láthatatlan póráz” kötelék!

Nem egy szokásos kutyaiskolát üzemeltetünk. Hagyományokat, szokásokat, berögzült felfogásokat állítunk szembe a mai szemlélettel. Érvelünk mellette. Hiszünk benne. Alkalmazzuk; sikeresen. Bíztatunk, hogy Te is higgy! Változz.

A Láthatatlan Póráz Módszer arról szól, hogy tanulsz, tanítod, érted, elfogadod és szereted. A kutyát és Magad.

  • Ha ezt érzed helyesnek,
  • Ha képes vagy változni,
  • Ha értő és érző gazdi lennél,
  • Ha számodra egy szövetség a kapcsolatotok és nem alá-fölé rendelt viszony

akkor Minket kerestél!

Ha zavar minden viselkedése a kutyádnak és csak elvársz, azonnali megoldásokat vársz, akkor nem mi leszünk azok, akik segíteni tudnak.

Good Boy – Út egy kutya teljes életéhez program 2022-től elérhető!

Célunk, hogy a kölyökkorra kidolgozott szocializációs programunkkal elindulva, egy teljeskörű, profi, részetesen kidolgozott és folyamatos tréneri támogatással ellátott programon vehessetek részt!

Röviden nézzük miből is áll:

1. Kölyökkutya kurzus - és szocializációs tréning:

Nem a klasszikus kutyaovi az amivel elindultok nálunk, ha úgy érzed, a kölyök kurzus is elegendő tudást nyújthat egy szuper közös élethez.

Jelentkezésed után felvételi lapot küldünk, melynek lényege, hogy megismerjünk titeket és felmérjük valóban ez a programot, személetmódot érdemes-e választanotok.
Fontosnak tartjuk, hogy a képzésre időt, energiát és anyagi ráfordítást szentelő gazdik azt kapják, amire vállalkoznak. Ehhez nekünk is fontos, hogy a jelentkező elkötelezett, a kutyát társként, fajtájának megfelelő tartásban részesítő gazda legyen.

2. Felnőtt alap- és szocializációs kurzus a következő lépcső, ahol az alapvető együttűködési feladatokat a minium 8 hónapos korú kutyáddal elsajátíthatjátok.

Alapfeltétele a Kölyökkutya szocializációs tréningen való sikeres részvétel.

3. Ha ezek után úgy érzed, még rengeteg megválaszolatlan kérdésed marad, szeretnél mélyebben önmagatokra rálátást nyerni, úgy a Jelenlét Tudatos kurzus egy teljesen új világba kalauzol el.

Alapfeltétele, a Felnőtt alap- és szocializációs kurzuson való sikeres, odaadó részvétel.

4. Hosszabb távra tervezel, mint néhány tanfolyam? Akkor a kiegészítő aktivitásaink (Hoopers, Agility, Puller, Happility, Szuper Szimat), szocializációs közösségépítő séták, klub foglalkozásainkon ott a helyed!

Alapfeltétele a Kölyök és Felnőtt alap - és szocializációs kurzusokon való sikeres, odaadó részvétel, a büntetés, kényszerítés és erőszakmentes kutyaoktatás elsajátítása!

Minden képzésünkön a kutyával 18. életévét betöltött felnőtt gazdi vehet részt. Kísérő családtagok számára és életkorára nem vonatkozik korlátozás.

Lentebb pedig részletesen is olvashatsz, mivel fogtok találkozni a kurzusainkon. Várunk szeretettel Titeket!

Good Boy - Út egy kutya teljes életéhez program

kölyökkurzus

Kölyökkutya kurzus és szocializációs tréning

Tudtad, hogy a kölyök kutyák életük első 4 hónapjában szivacsként szívják magukba az információkat? Ebben az időszakban kapott ingerek határozzák meg életüket, így nem csak az a fontos, hogy...
Bővebben
családi kutya kurzus

Felnőtt alap- és szocializációs kurzus

Kölyök képzésre épülő felnőtt kutyák képzése
Bővebben

Haladó Kurzusok

Jelenlét tudatos

Jelenlét Tudatos kurzus a kutyáddal

Szeretnél változtatni a kutyád viselkedésén, helyzetekre adott reakcióin, legyen akár félős, akár támadó. Emellett szeretnéd önmagadat is jobban megismerni, rálátni működési módjaidra, fejlesztési pontjaidra...?
Bővebben
happility kurzus

Aktivitások

Amikor gazdiként már szoros és bizalmas kapcsolatot ápolunk kedvencünkkel érdemes keresni olyan tevékenységeket amik tovább mélyítik ezt a kutya-gazdi kapcsolatot. Ezek lehetnek...
Bővebben

További elérhető szolgáltatások:

egyéni

Egyéni tréningek

Ha rugalmas időpont egyeztetéssel tanulnál a kutyáddal. - Nem tudsz alkalmazkodni a csoportos foglalkozások időpontjához. - Otthoni környezetben felmerülő problémák esetén. - Olyan probléma esetén, ami...
Bővebben
Szocializációs séták

Szocializációs séták

Fakultatív lehetőség az alap programot végzetteknek. Célja a szintentartás, fejlődés, megélések és szituációk gyakorlása, új barátságok, ismeretségek megköttetése
Bővebben
kezdő gazdi

Kezdő Gazdi program

Sosem volt még kutyusod? Mentett kutyust fogadtál örökbe? Menhelyről családodba fogadtál egy hű társat? Mindig is kiakartad próbálni, mit jelent igazán jó gazdinak lenni?
Bővebben