Van egy álmunk…

Szeretnénk megtanítani a gazdikat, hogyan hozzanak ki magukból többet, hogyan legyenek szerethető, megbízható értő és érző kutyatartók. Hiszünk abban, hogy ha változtatunk a gondolkodásunkon, a hozzáállásunkon a kutyákkal való kapcsolatunkban, az egyenes út egy boldog kutya Teljes Életéhez!

Ezért alapítottuk meg a Good Boy tréning és panziót, mely nevéről is árulkodik, hogy a szolgáltatásunkat panzióval és napközivel is bővítettük.

 

Mosolygó Sándor és Mosolygó-Fekete Nikolett

KIK VAGYUNK?

Niki és Sanyi. Két hétköznapi ember. Házastárs. Gazdik.

Mindketten elvégeztük a Szuper Tréner oktató képzést a magas színvonalú Integral Dog keretein belül és büszkén tartozunk azon trénerek közé, akik számára a gazdi és kutyájuk fejlődése kiemelkedően fontos!

Szemlélet módunkat és ismereteinket bővítve Mester Trénerként a képzéseink tartalmát igazán színessé tudjuk tenni, melyet panziós felügyeleteink alatt is tudjuk hasznosítani.

Mosolygó-Fekete Nikolett
Mosolygó Sándor

MIT CSINÁLUNK?

Értő, érző kutyaoktatást. Mint gazdik tudjuk, hogy az a fontos, a kutyus betudjon illeszkedni a családba, megértsük őket.

Ám tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a kutyákat már nem a klasszikus “jószág” szerepében akarjuk tartani. Családtag, és valamilyen szerepet tölt be az életünkben: kiegészít, hiányt pótol, segít egy betegséggel együtt élni vagy csak egyszerűen társunk a mindennapi életben.

 

Tele a világ, az internet, az utca, de még a sarki kis bolt is azzal, hogy a kutyával, hogyan kell bánni, mit kell tőle elvárni. Azzal azonban keveset foglalkozunk valójában, hogy mire van szüksége a kutyánknak, és tőlünk, mint gazditól mit vár el. Igen, a kutyánknak is van elvárása. Felénk.

Milyen választ adnál erre a kérdésre:

Hogyan lehetek jobb gazdi?

Feltételezzük, aki a kutyás létre szánja el magát, a legjobban akarja kihozni magából.

Mi abban hiszünk, hogy a kutyánkkal való együttműködés során olyan kapcsolatot építhetünk, amiből a legtöbbet adhatjuk neki, de még saját magunknak is!

 

hogyan is csináljuk

HOGYAN IS CSINÁLJUK?

Együttműködési feladatokkal építjük a bizalmat

Nincs dominálás

Nincs pórázrángatás

Nincs fizikai büntetés

Nem kényszerítjük stresszes helyzetbe a kutyát. Ezáltal szívesen fog velünk dolgozni, élmény lesz a közös munka, így a kutyánk tudja, hogy mindig számíthat ránk

Nem árasztjuk el olyan ingerrel, amitől fél, pánikol, retteg

Kontroll feladatok tanítását nem érzelemmel irányítjuk, hanem megtanítjuk a kutyának használni azon agyfélteke részét, ahol nem az érzések, hanem a figyelem, a fókusz, a koncentráció és a nyugalom lakozik.

Kis létszámú csoportokban vagy egyéni tréningekkel dolgozunk.

Ennek mi az értelme? Kis csoportban trénerként a problémák valós gyökerére tudunk nézni, figyelni a kutyára, mint kutya, a gazdira, mint emberre, mint gazdira.

A tanult feladatokat külső helyszínekre visszük, élethelyzetekbe ültetjük. Így tudjuk bekapcsolni a kutyánkat, es valódi tapasztalatokat szerezni.

Megtanítunk Téged a tudatos póráz NEM használatára is 🙂

KINEK AJÁNLJUK A MÓDSZERT?

Legyél motivált, nyitott az új dolgokra, akarj változást és gondolkodásmód változást a saját életedben is, mely kihat a kutyával való kapcsolatodra

Tudj úgy élni, hogy nem szükséges büntetni többé a kutyádat

Eltudod fogadni azt, hogy nem egy falkába vitted haza a kutyád, hanem most már a családhoz tartozik

Szeretnéd hogy a kutyád Teljes Életet élhessen

Nem utolsó sorban, akik szeretnének egy új, tudatos kutyás közösség tagjai lenni 🙂

tréning

KINEK NEM AJÁNLJUK?

Ha a képzés ideje alatt nincs időd hetente legalább háromszor 10 percet gyakorolni,

Ha neked “csak engedelmes kutyára” van szükséged,

Ha nem tudod elfogadni a változást,

Ha nem tudsz pontosan, időben és felkészülten megjelenni a foglalkozásokon,

Ha párhuzamosan másik képzésen is részt veszel, mely ellentmond az LPMP szemléletmóddal.

Csapatunk

Mosolygó-Fekete Nikolett

Mosolygó-Fekete Nikolett

Oktató tréner
Mosolygó Sándor

Mosolygó Sándor

Mester és oktató tréner

Gaál Krisztina

Segítő