Kokas Karolina

Kokas Karolina

Boni és a panzió

Sanyihoz és Nikihez jártunk Bella kutyánkkal kölyök kurzusra és happility tréningre. Együttműködésre tanítottak a kutyánkkal, a partneri viszony kialakításában, melyítésében segítettek nekünk. Játékkal fűszerezve tanulhattunk alapengedelmességet, laza pórázon sétát, behívhatóságot autó-élelem-kapu kontrollt. A feladatok során köztük, mint gazda és Bella, mint kutya között a bizalom is sokat fejlődött. Szívből ajánljuk őket, ha jutalommal és nem bűntetéssel szeretnéd a kutyádat nevelni. 🐕

Szalkay István

Bella és a kölyök kurzus 2020. 5. évfolyam, Happility 1. évfolyam

Több tanfolyamon is voltunk már náluk és a kedvencünk a szuper szimat tanfolyam volt, amire alapvetően azért jelentkeztünk, mert kezdtük úgy érezni, hogy kevesebb időnk jut Spagira, mint amennyit szeretnénk és úgy hallottuk, hogy a keresés jól lefárasztja. Ezt az elvárásunkat abszolút hozta is, egy-egy alkalom után is nagyokat aludt, de az itthoni gyakorlások után sem volt úgy túlpörögve, mint egyébként délutánonként. Amit még pluszba kaptunk a képzéstől az egy figyelmesebb kutya, ugyanis ezekben a feladatokban eleinte akkor tudott hatékony lenni, ha figyelte a mi mozdulatainkat is, így sokkal jobban koncentrált ránk is és ennek egy egyszerű sétánál is van pozitív hozadéka. A képzés maga nagyon jól felépített, fokozatosan haladtunk, nekem különösen tetszett, hogy nem siettettek semmit, minden kutyus a maga tempójában tudott haladni, ha kellett ismételtünk, nagyon türelmesek voltak velük és mindenre volt tippük, hogy hogyan lehet könnyebben rávenni a kutyust bizonyos feladatokra. Szóval abszolút érthető és a kutya temperamentumához igazított volt.

Mikula István

Spagetti és a Szuper Szimat

10 alkalmas egyéni alapképzésen vettünk részt a Good Boy szervezésében. Alig volt két hónapos Bársony nevű vizslánk, amikor elkezdtük. Végig biztos voltam benne, hogy Sándor személyében egy hozzáértő, felkészült, türelmes, a kutyákat nagyon szerető trénerrel van dolgom, nagyon sokat segített nekünk. A feleségével, Nikivel együtt egy kutyaparadicsomot üzemeltetnek, jó szívvel ajánlom minden gazdinak a panziójukat is, nem csak a tréningjeiket. Továbbra is számítok a tanácsaikra, köszönöm a sok segítséget rakoncátlan vizslánk nevelésében.

Kovács - Tóth Viktória

Bársony és a kölyök kurzus

2020. nyarán két kutyánkkal jelentkeztünk Mosolygó Sándor által vezetett kutyaiskolába, melytől több mint 50 kilométerre lakunk, mert úgy éreztük, mindenképpen olyan embertől kell tanulnunk, aki szívén viseli a kutyák sorsát, egy kiállításon ismertük meg, ahol kutyája kifogástalanul viselkedett és imádattal nézett rá, mi is ezt szerettük volna! Az oktatást egy beszélgetés előzte meg, ami szükséges volt ahhoz, hogy tisztában legyen a kutyák viselkedésének okaival, illetve a kutya-gazdi kapcsolattal. Már ebből a beszélgetésből is kiderült számunkra, hogy Sanyi komolyan veszi a munkáját és odafigyel az apró részletekre, tanácsokat, kaptunk, hogyan kezeljük a kisebb problémákat (a pozitív megerősítést ajánlotta mindenek előtt és az apró lépéseket). Végül több tanfolyam közül a láthatatlan pórázt választottuk, ez egy 10 alkalmas foglalkozás, melyből az első néhány még zárt udvaron zajlott, majd pedig fokozatosan” tágítottuk a teret” és ismerkedtek meg a kutyák a nagy forgalommal. Sándor végig nagyon türelmes, kedves volt; pontos, precíz utasításokkal jó hangulatban teltek az órák, a kutyák is örömmel üdvözölték, látszott rajtuk, hogy tudják, hogy iskolában vannak és szuperül érzik magukat. A tanulás közben, amikor látta, hogy szükséges, szünetet tartott. El is határoztuk a tanfolyam végén, hogy folytatjuk!! Nagyon elégedettek vagyunk oktatónkkal, mi is megtanultuk, hogy fontos az is, hogyan állunk a kedvenceinkhez, fontos a következetesség, a gyakorlás, odafigyelés rengeteg jutalomfalattal és csakis jutalmazással. Fokozatosan sikerült a vezényszavak használatát tudatosítani bennük: ül, vár, marad, fekszik, nem, lábhoz, megtanultak láb mellet sétálni. Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát és a Good boy panziót, amit vezet feleségével, Nikivel, ők nagyon jó páros, akik a kutyákért élnek és azért, hogy megtanítsák a gazdáknak, hogy kell jól csinálni a kutyatartást.

B.É. és Cs. Z. gazdik

Jasper és LouLou egyéni képzése és a Happility 1. évfolyam

Problémás viselkedésű borderünkkel kerestük fel a Good-boy-t. Nagyon sok segítséget kaptunk ahhoz, hogy jobb kapcsolatot tudjunk kialakítani a kutyánkkal. A képzés alatt a pozitív megerősítés, a jutalmazás gyakorlatát erősítettük és az aktuális gyakorlatsort a foglalkozások után emailben is megkaptuk, így sokkal könnyebben ment az otthoni gyakorlás. Tudatosabbak, határozottabbak lettünk és a kutyusunk is nagyon sokat változott. Köszönet érte!

Soltész Istvánné Enikő

Scotty és a családi kutya képzés

szuper hely, barátságos környezet. csak ajánlani tudom

Mészáros Zsanett

Zeusz és a napközi

2020. Kora tavaszán jártam Sanyiékhoz Emmával a border collie kutyámmal szuper szimat 1. tanfolyamra. Kerestem egy olyan elfoglaltságot, amellyel pszichésen is le tudom az igen aktív kutyusomat fárasztani. Ekkor ajánlotta Sanyi a szuper szimatot. Mind a 6 alkalommal rendkívül precízen, pontosan magyarázott, tanított bennünket. Mindig “kutyaközpontú” volt a foglalkozás, Emma és én is nagyon jól éreztük magunkat. A szakszerű oktatás és a sok gyakorlásnak, ellenőrzésnek köszönhetően gyorsan fejlődtünk. A legegyszerűbb feladatok után a vizsga gyakorlatokat is nagy kedvvel és jól teljesítette a kutya. Mai napig rendszeresen gyakorolunk. Ezúton is köszönjük Sanyi áldozatkész, profi munkáját!

Ferenczi Tamás

Emma és a Szuper Szimat I.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Good Boy kutyapanziót. Profi szakemberek, odafigyelnek a különleges igényekre is, nagyon sokat tanultunk Tőlük, amivel szuperré tették gazdis életünket! Mi a kölyök kurzuson vettünk részt, és azóta a panziózásukat is igénybe vettük, így a nyaralás alatt is biztonságban tudhattuk a kis gyönyörűnket! Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂 👏😘🐶

Csernák István

Bonnie és a kölyök kurzus 2. évfolyam